Schimbari

Aud tot felul de voci cum ca blogul meu nu mai e ce a fost si ca am inceput sa o cam iau pe aratura cu ceea ce incerc sa transmit. Si datorita acestui fapt, am hotarat sa resuscitez putin atmosfera si sa readuc la viata ideile care m-au facut odata celebru.

In primul rand, renunt la stirile mondene. Nu vreau sa fiu considerat un al doilea site de cacat. Si-asa sunt destule. In al doilea rand, renunt la posturile care nu transmit nimic. Astept feedback din partea cititorilor pe care ii anunt ca nu le tai rinichii daca ma critica. Las prioritate articolelor care vor exprima strict vrutele si nevrutele intamplari din viata de zi cu zi, analizate cu aceeasi ironie a ideilor personale.

Am intrat cu drujba si prin categorii. Vor fi de doua ori mai multe, dar in acelasi timp, de doua ori mai stricte.

Asa-zisele “posturi emo” vor fi incadrate in categoria “creatii” si trebuie tratate ca atare. Sunt pur si simplu niste trairi interioare care unora le plac, iar altora le provoaca o stare de refulare a intestinelor. Am zis-o si o mai zic in continuare: NU sunt responsabil pentru mesajul transmis de ideile mele.

Si nu in ultimul rand, vreau sa subliniez ca acest blog nu alerga dupa trafic sau trofee asa cum o fac anumiti granzi ai blogosferei. Scriu cand am chef, cum am chef, pentru cine are chef sa ma citeasca.

Acestea fiind zise, have a nice autumn!

Leave a Reply

Categories