Sfaturi pentru alegerea de marturii pentru nunta ieftine

Un tirbuson, un desfacator de bere sau, pur si simplu, o amintire sub forma de brosa sau de alt obiect de decoratiune, poate reprezenta un suvenir placut pentru cineva care tocmai a fost invitat la o nunta. Sunt vestitele marturii pentru nunta, care de multe ori sunt trecute cu vederea de organizatori.

Pentru invitati insa, dincolo de distractia in sine si de obisnuitele fotografii de grup, marturiile pentru nunta pot reprezenta o amintire agreabila, poate singura de la un astfel de eveniment.

Confectionate din materiale usoare, din plastic sau textil, dar si din metal sau alte materiale, marturiile pentru nunta reprezinta astazi accesoriul care nu ar trebui sa lipseasca de la nicio organizare de eveniment.

Si, in ciuda faptului ca ele par niste cheltuieli inutile si costisitoare, in realitate, ele sunt extrem de accesibile si nu vor pune o presiune atat de mare pe bugetul alocat nuntii tale. Dar sa vedem insa unde gasesti marturii de nunta ieftine si ce modele ai la dispozitie.

Intra pe site-urile de decoratiuni

Primul gand care iti vine in minte atunci cand doresti marturii pentru nunta ieftine este sa dai o fuga prin magazinele de profil, pe care le mai gasesti inca prin marile centre comerciale.

La vanzarea cu amanuntul insa, de obicei nu vei gasi produse atat de ieftine expuse la raft, intrucat nimeni nu isi permite sa plateasca un spatiu expozitional cu produse care costa doar cativa lei. Optiunea, in acest caz, o reprezinta site-urile specializate in decoratiuni de interior si pentru evenimente speciale, unde cu siguranta vei gasi si marturii pentru nunta ieftine.

Acestea costa de obicei pana in 4 sau 5 lei, astfel ca sunt accesibile oricarui eveniment. Iar la un buget de cateva mii de euro care se aloca pentru o nunta, o cheltuiala de cateva sute de lei chiar nu reprezinta mare lucru.

Zodia preferata sau obiecte utile?

Si, daca tot ai pornit in cautarea de marturii pentru nunta ieftine, trebuie sa stii ca pe site-urile specializate poti gasi o gama larga de produse, pe care nu le gasesti intotdeauna in magazine.

Astfel, daca doresti marturii sub forma unor obiecte de decor sau suveniruri, poti gasi marturii de tip breloc, sub forma unor obiecte metalice simbolizand zodiile.

De asemenea, ai de ales intre Turnul Eiffel in miniatura sau, dimpotriva, poti opta pentru inimioare sau pantofi de mireasa stilizati.

In fine, pentru cei mai practici, sunt disponibile marturii pentru nunta ieftine sub forma de dop metalic pentru sticla, tirbuson sau desfacator de bere. Toate acestea, fara sa iti afecteze bugetul in mod substantial.

Leave a Reply

Categories