Sfaturi utile videochat

Incarcati fotografii de inalta calitate ale dvs. Acestea ar trebui sa fie colorate, luate din locatii diferite si capabile sa atraga atentia unui membru. O imagine spune o mie de cuvinte, asigurati-va ca a ta spune lucruri pentru a atrage membri.

Aveti un MINIMUM de 7 imagini raspandite pe 3 albume. Vom vedea din cand in cand ca veti obtine mai multi vizitatori si veti castiga mai multi bani cu cele mai multe fotografii de inalta calitate pe care le aveti.

Alegeti-va cea mai buna atentie apucand imaginea ca imagine principala a profilului dvs. Aceasta este fotografia care va fi afisata cand sunteti online.

Atunci cand membrii se uita prin galeria modelelor online, doriti ca acea imagine sa le atraga sa intre in camera dvs. Aceste informatii sunt utile si cand cautati angajari videochat Money Studio.

Completati complet descrierea. Explicati in detaliu despre dvs. (nu informatii personale!) Si ceea ce sunteti dispus sa faceti pe cam in chat-uri private.

Asigurati-va ca mentionati legaturile sau fetisurile, astfel incat membrii care cauta acele legaturi specifice si fetisuri va vor gasi.

Unele site-uri va ofera posibilitatea de a plasa text in partea de sus a casetei de chat. Este o idee buna sa folositi acest lucru ca o oportunitate de vanzare – sa spuneti ce doriti sa faceti si cat de multe jetoane.

Cand te-ai inscris, poti sa te uiti la unele dintre celelalte modele pentru a obtine idei despre ce sa spuneti aici.

Utilizati o camera Web de inalta calitate. O camera web de 1 megapixel ar putea functiona, dar cu cat este mai buna calitatea videoclipului, cu atat mai multi bani veti face. Cele mai multe site-uri au o lista in carecare modele au camere de inalta calitate, deci au mai mult trafic in camerele lor.

Un webcam standard de inalta calitate acceptat pe toate site-urile cam si folosit de multe modele este Logitech 720p Webcam Pro 900. Un altul este Logitech HD Pro Webcam C910, care este de inalta calitate si HD. Cererea pentru modelele cu fluxuri video HD este in crestere si acest cam livreaza.

Iluminat, iluminat, iluminat! Asigurati-va ca aveti suficienta iluminare pentru a va afisa pe camera web. Aveti cel putin doua surse de lumina, dar trei sau patru va pot impiedica sa va uitati la umbre.

Asigurati-va ca nu sunteti aprinsi ca un pom de Craciun. Prea multa iluminare nu este buna nici.

Curatati zona de lucru. Asigurati-va ca zona din jurul dvs. si din spatele dvs. este curata si ordonata.

Puteti face o mica decorare pentru a face imprejurimile dvs. atractive si pentru a seta starea de spirit, dar doriti ca focalizarea sa fie pe voi, nu pe elementele si obiectele din imprejurimile dumneavoastra.

Asigurati-va ca in apropiere sunt jucariile sau recuzita pe care le puteti utiliza in camera.

Nu doriti sa lasati pe cei care asteapta sa se opreasca pentru a gasi ceva, iar daca o jucarie sau un suport este la indemana, puteti sa aratati celor care va privesc pentru a ii atrage sa va duca la chat privat, deoarece stiu ca aveti acest lucru.

Leave a Reply

Categories