Sistemul de supraveghere wireless – de ce sa il alegi si unde gasesti sa achizitionezi

Daca si tu esti genul de persoana care isi actualizeaza casa in functie de sistemele moderne ce apar, atunci in mod sigur te-ai gandit si la un sistem de supraveghere wireless. Acesta te scapa de chinul cablurilor pe care trebuie sa le ai in jur la montare. Sunt mai practice, deci si mai moderne. Astfel de echipamente le gasesti la comenzi.ro, dar mai intai de toate sa vedem si ce avantaje ai ca utilizator.

Camerele wireless, sisteme mai populare

Pentru ca sunt exemplul concret al progresului tehnologic din domeniul wifi, astfel de sisteme supraveghere wireless sunt mai usor de instalat si au devenit mai populare in zilele noastre. Pot fi o alegere ideala daca doresti sa scapi de cabluri pe care adesea incerci sa le maschezi pe langa perete. In plus si efortul la instalare este minim, intrucat nu mai sunt necesare clasicele cabluri.

Deci moderne si estetice, camerele de supraveghere wireless au un castig din acest punct de vedere. Sunt digitale, adica conectate la o retea locala de internet. Sunt de luat in calcul avantaje precum:

  • Distantele mari la care pot transmite semnal.
  • Sunt de calitate HD sau FullHD. Au rezolutii foarte bune la imagini.
  • Pot fi montate in interior sau la exterior.
  • Functii diverse, de la capacitatea de a filma foarte bine si in conditii de slaba iluminare si pana la microfon si difuzor incorporate, avertizare cand este detectata miscarea. Unul din marele avantaje ale acestor tipuri de sisteme se refera la controlul facil, de la distanta. Exista aplicatii dedicate ce pot fi instalate pe smartphone pentru ca utilizatorul sa poata verifica oricand functionarea camerei si ce se intampla in zona supravegheata.

In ofertele de la comenzi.ro vei gasi astfel de camere, de sisteme complete cu pana la 4 camere incluse, ce pot avea rezolutie de 2 pana la 8 Mp. Sunt disponibile variante atat pentru interior, cat si pentru montare la exterior. Sunt de marca Hikvision, PNI sau VEYO. Cat despre preturi, acestea depind de tipul de camere si de numarul acestora. O singura camera de supraveghere IP de 2MP cu card inclus poate ajunge la un cost mediu de 149 de lei.

De preferat sa ceri ajutor de specialitate pentru a alege camerele de supraveghere potrivite pentru tine, pentru ce zona ai de supravegheat. Descopera comenzi.ro si ofertele lor active.

Contact:

031-0050198 (3 linii) – comenzi exclusiv online

Leave a Reply

Categories