Talia ta arata perfect cu produsele de la Clessidra

Stim cu totii ca femeile si-au dorit dintotdeauna sa aiba o talie de viespe. Si nu doar pentru aspectul in sine, ci si pentru ca articolele vestimentare se aseaza mult mai bine pe un corp bine definit, iar stima de sine este mult mai ridicata. Nu este nevoie ca sa iti scoti 2 coaste asa cum multe personaje din lumea mondena au facut pentru a avea o talie de invidiat. Nu este nevoie sa recurgem la durere si suferinta doar pentru a arata bine.

Corsetele modelatoare pentru talie au fost dintotdeauna apreciate atat de femei, cat si de barbati si au fost purtate in egala masura pentru a le defini talia. Acest obiect vestimentar a aparut inca din antichitate, mai exact in Grecia si se spune ca femeile de atunci purtau corsetele atat de strans pe talie incat abia mai puteau sa respire, ba mai mult, la multe dintre ele li se deforma cutia toracica. Insa, isi doreau atat de mult o talie cat mai bine definita incat, preferau sa sufere, dar sa arate bine.

Cu timpul insa lumea a evoluat, iar un corset modelator talie nu mai este fabricat dintr-un material atat de rigid pentru a-ti taia respiratia. In zilele noastre corsetele sunt purtate cu placere, deoarece acestea sunt fabricate din materiale mult mai flexibile si confortabile, precum cele din latex sau non latex de la Clessidra.

Gasim in cadrul magazinului Clessidra corsete speciale pentru modelarea taliei, acestea fiind disponibile in diferite grade de compresie. Gama de produse este alcatuita din aproximativ douazeci de modele de corsete, acestea putand fi alese in functie de nevoi, cat si de buget.

In plus, corsetele de la Clessidra nu ajuta doar la remodelarea taliei sau la pierderea centimetrilor in plus, ci ajuta si la corectarea pozitiei spatelui.

Ce corsete gasim in cadrul magazinului Clessidra

 Magazinul pune la dispozitia publicului larg diferite tipuri de corsete, nu doar pentru modelarea taliei:

  • corsete pentru persoanele care fac activitati sportive
  • pentru persoanele sedentare care petrec multe ori la birou
  • corsete pentru perioada post natala
  • corsete pentru slabit
  • corsete de uz zilnic

Aceste corsete sunt calitative, atat din punct de vedere al croiului si al materialului, cat si al rezultatelor. Mai mult decat atat, produsele de la Clessidra sunt foarte apreciate si de persoanele din showbizul romanesc, aducand rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt.

Asadar, lumea a evoluat, tehnologia de asemenea, in asa fel incat femeile sa opteze pentru variante mult mai usoare si confortabile pentru a avea o talie de invidiat. In cadrul magazinului Clessidra gasesti o gama mult mai variata de produse de remodelare, pe care le poti vizualiza pe site-ul clessidra.ro.

Date de contact:

0730.612.141 / 0752.094.324

contact@clessidra.ro

Leave a Reply

Categories