Trend alert – corsetul purtat peste bluza sau tricou

Cu totii am auzit de faimoasele corsete, purtate inca de acum zeci de ani de catre femeile ce doreau sa obtina efectul de talie de viespe. Ei bine, aceste corsete sunt purtate si in zilele noastre pentru a delimita mai bine linia taliei.

Nu toate femeile se bucura de un abdomen plat, frumos sculptat si cu talia cat mai ingusta. Insa, pentru ca fiecare femeie isi doreste totusi toate aceste lucruri, incearca diverse metode prin care sa le obtina. Una dintre acestea este purtarea unui corset modelator.

Corsetele modelatoare de la Clessidra – de calitate si eficiente

Clessidra este magazinul online ce se remarca la capitolul de articole destinate modelarii corporale. Printre produsele cele mai apreciale si mai cautate de catre clientele magazinului se numara corsetele modelatoare.

Acestea sunt realizate din materiale inalt calitative si provin de la producatori extrem de cunoscuti in Columbia pe aceasta nisa. Corsetele modelatoare actioneaza asupra abdomenului prin doua procese ce se completeaza perfect – compresia si termosudarea. Rezultatul? Un efect instant de micsorare a taliei si pierderea centimetrilor aferenti acesteia in timp.

Pe langa aceste beneficii, corsetele modelatoare au si rolul de a corecta pozitia spatelui, putand fi purtate atat de femeile ce au un stil de viata activ, dar si de catre cele sedentare, cum este cazul femeilor ce lucreaza la birou.

Cum purtam corsetele modelatoare?

Majoritatea femeilor aleg varianta de le purta pe sub haine tocmai pentru ca doresc sa lase impresia ca au o silueta mai supla. Insa putine stiu ca un corset purtat peste o bluza sau un tricou este noul trend in materie de fashion.

Un corset modelator cu snur de la Clessidra poate fi purtat cu brio peste o rochie mulata de exemplu. Va crea acel efect de talie de viespe si este o alegere indrazneata prin care tinuta creata va atrage toate privirile.

Corsetul modelator poate fi purtat si peste alte haine precum tricouri, bluze sau chiar pulovere oversized. Cu ajutorul acestuia, orice tinuta poate fi transformata complet si va avea un aer tineresc si la moda.

Magazinul Clerssidra pune la dispozitia clientilor sai modele variate de corsete modelatoare – simple, cu bretele sau cu snur. Oricare dintre acestea poate fi purtat peste haine, reinventand astfel tinuta abordata.

Asadar, este bine de stiut ca, utilizand un corset modelator de la Clessidra peste haine, ne vom bucura de doua beneficii cu ajutorul unui singur produs – vom reusi sa modelam zona abdomenului si vom crea si o tinuta fresh, imposibil de trecut cu vederea.

Intreg catalogul de modele disponibile il regasim accesand site-ul clessidra.ro.

Leave a Reply

Categories