Tresa, protectie completa pentru angajatii parte din echipa ta

Protecția muncii și a propriilor angajați reprezintă astăzi una dintre cele mai importante sarcini în cadrul unei companii. Dincolo de amenzile usturătoare și sancțiunile drastice din partea organismelor de control, din ce în ce mai multe companii au conștientizat faptul că resursa cea mai importantă într-o afacere nu o reprezintă nici banii, nici echipamentele și nici mașinile. Resursa cea mai importantă o reprezintă oamenii.

Prin urmare, dincolo de cursuri de perfecționare și salarii adecvate, companiile ar trebui să fie preocupate o dată în plus de protecția în fața pericolelor de tot felul, mai ales când avem de-a face cu lucrul în medii potențial periculoase.

Compania Tresa, specializată în distribuția de materiale și echipamente de protecție, a înțeles pe deplin acest lucru, venind în întâmpinarea mediului de afaceri cu o gamă completă de produse, capabilă să satisfacă și cele mai exigente cerințe în materie de echipamente de protecție.

Protecție completă pentru ochi și urechi

Cu toții avem impresia greșit formată cum că un set de îmbrăcăminte de protecție se rezumă doar la un combinezon sau o cască pe care o vedem purtată pe șantiere. În realitate, sunt o mulțime de alte accesorii pe care, dacă nu ești puțin familiarizat cu domeniul sau nu profesezi cu adevărat într-o anumită ramură, nu ai de unde să le cunoști.

Spre exemplu, nu cred că ți-ai fi închipuit că numai pentru protecția ochilor poți avea parte de sute de produse, care constau nu doar în simplii ochelari de protecție. Din acest punct de vedere, tresa.ro îți oferă una dintre cele mai complete game de ochelari și căști de protecție, în funcție de nevoile tale. Structurate pe categorii, pe mărimi și pe materiale, acestea îți vor oferi protecția adecvată pentru ochi, indiferent că lucrezi cu un aparat de sudură sau ai de zugrăvit un perete.

Poți alege din suita de ochelari din policarbonat, atunci când lucrezi într-un mediu în care există risc de stropire cu apă sau cu soluții de erbicidat. De asemenea, dacă lucrezi sub razele fierbinți ale soarelui, ai la dispoziție ochelari cu protecție verificată în fața undelor ultraviolete, în vreme ce sudorii vor avea parte de măști speciale, care îți vor acoperi atât ochii, cât și fața și gâtul.

Unul dintre accesoriile la modă în această perioadă au devenit vizierele. Confecționate din policarbonat, cele oferite de Tresa sunt atât ușoare, cât și eficiente. Acestea asigură un grad mare de transparență, alături de  măștile de protecție fiind un scut adecvat în mediile cu risc de contaminare. Și vizierele sunt însă de diverse tipuri.

Cele mai comune sunt într-adevăr cele transparente, cu sisteme simple de prindere din policarbonat, însă putem avea și tipuri de viziere construite din materiale rezistente la temperaturi mari sau chiar la foc, pe care le pot folosi cu succes echipele de intervenții.

De asemenea, sistemele de prindere și de protecție sunt esențiale, acestea fiind fie din plastic, fie din polipropilenă sau cu inserții metalice. Iar dacă vorbim despre echipamentele de sudură, acestea merg de la măștile obișnuite, până la cele optoelectronice, cu sisteme de avertizare și sisteme de reîncărcare pe bază de energie solară.

Contact Tresa:

0371.097.957

comercial@tresa.ro

Leave a Reply

Categories