Trimite un cadou unei persoane dragi prin curierul local!

O persoana din cealalta parte a orasului are nevoie de un pachet de la tine si nu i-l poti inmana? Trimite coletul prin curierul local! Acesta poate fi folosit si in cazul unor cadouri pe care le poti trimite in aceeasi zi, la persoanele dragi. Utilizarea unui curier local te scapa complet de griji si de reprogramarea sarcinilor pe care le ai. In ascest fel, doar trebuie sa te inscrii pe site, iar in maxim 2 ore pachetul tau va ajunge la destinatie.

Fie ca trebuie sa trimiti un plic, fie ai nevoie ca darul tau sa ajunga mai repede la persoana iubita sau vinzi anumite produse, prin curieratul rapid ai posibilitatea de a trimite in mai putin de doua ore. Livrarea se face in aceeasi zi, prin conectarea cu transportatorii din oras. Zoom Curier se ocupa cu acest tip de transport si le ofera clientilor sansa unica de a trimite in aceeasi zi fara probleme.

Acum nu mai trebuie sa pleci de la munca pentru a ajunge in celalta parte a orasului, nici sa iti programezi din timp vizita. Toate aceste griji dispar odata cu apelarea la curieratul rapid. Poti genera comezi multiple, ai parte de multe promotii, metode de plata diferite si in functie de ceea ce trebuie sa trimiti ai la dispozitie mai multe tipuri de vehicule.

Zoom Curier ofera servicii complete pentru clienti

La aceasta firma de curierat esti intampinat in primul rand de profesionalism. Constant ai parte de oameni specializati in domeniu, gata sa te ajute cu orice problema. Daca iti doresti ca pachetul tau sa fie trimis sau adus in aceeasi zi, poti apela la serviciul de curierat rapid. De asemenea, se pot trimite pachete si extern prin Zoom Curier, din Anglia in Romania si retur.

Livrarea rapida se face chiar si in cazul in care vrei sa cumperi un anumit produs. Firma se ocupa de colectarea lui, apoi ti-l va aduce la destinatia dorita. Fie ca trimiti un act, fie ca vrei sa primesti un produs sau sa faci fericita persoana iubita, in orice caz Zoom Curier va fi alaturi de tine!

Un alt avantaj al firmei este faptul ca ai posibilitatea de a urmari statusul livrarii in timp real. Din momentul in care ai plasat comanda, poti urmari curierul pe harta, din aplicatia mobila, pana ce ajunge in posesia ta.

Ai parte constant de flexibilitate

Oricare ar fi pachetul pe care trebuie sa il trimiti, fie in interiorul tarii, fie in afara, Zoom Curier se pliaza pe nevoile tale. Pe site ai la dispozitie informatii referitoare la ceea ce poti trimite si cum poti face acest lucru, cat si alte detalii. Prin intermediul firmei ai ocazia de a trimite colete din Romania in Anglia si retur, pentru ca cei dragi sa se poata bucura de cadourile tale.

Livrarea rapida, flexiblitatea oferita clientilor si preturile competitive sunt doar cateva dintre avantajele Zoom Curier! Suportul telefonic este mereu la dispozitia ta, alaturi de mediul optim in care este livrat coletul tau.

Leave a Reply

Categories