Tu ai aflat de CONELTEX? Alege pilota potrivita de la ei

CONELTEX este un magazin din judetul Suceava, producator in domeniul textil, care dispune de o gama variata de astfel de produse atat pentru casa, cat si pentru hotel. Acestia ofera clientilor produse din materiale calitative si care se pliaza pe anumite necesitati. Daca vrei sa ai parte de un somn confortabil si linistit, alege lenjeriile de pat potrivite, alaturi de pilota si perna care sa indeplineasca toate criteriile necesare.

Poti gasi la acest magazin online ceea ce iti doresti. Prin plasarea unei singure comenzi poti primi tot ceea ce ai nevoie pentru patul tau si nu numai.

Gama de produse CONELTEX

CONELTEX dispune de pilote si perne alaturi de lenjerii de pat si altele. Important este cum sunt acestea realizate si standardele calitatii la care se ridica. Cand vorbim despre perne, fiecare vrea altceva. Unii prefera ca perna sa fie mai moale, altii mai tare pentru a sta cu capul mai sus. Cele disponibile sunt din puf si pene si indeplinesc mai toate aceste aspecte.

Poti alege dintre mai multe marimi si poti comanda chiar si perne matlasate. La cele din urma fata de perna este cu stelute si sunt disponibile mai multe culori.

Nu trebuie sa ignori calitatea pilotei pentru ca atunci cand iti este prea cald apare disconfortul. Alege o pilota din bumbac creponat, din bumbac neted, una cocolino sau pentru patru anotimpuri.

Comenzi personalizate

Echipa CONELTEX stie ca nu toti oamenii sunt la fel si vor sa ofere fiecaruia ceea ce are nevoie. In functie de cerinte si dorinte acestia pun la dispozitie serviciul de personalizare a produselor. Daca vrei deci o pilota spre exemplu care sa aiba alte dimensiuni decat cele de pe site, poti comanda de la ei. La fel este si in cazul materialelor. Daca iti doresti doua modele combinate sau brodare diferita, acesta este locul unde poti obtine astfel de servicii.

Comenzile pot fi plasate online si trimise prin posta astfel incat siguranta cu privire la bunurile materiale este garantata, dar daca un client are o comanda mai mare poate fi trimisa prin intermediul retelei proprii de distributie.

Daca ai un hotel, restaurant sau lucrezi in industria HoReCa, poti comanda de aici cele necesare pentru ca preturile sunt avantajoase. Iar avand in vedere ca sunt din bumbac, vor rezista in aceleasi conditii timp indelungat si pot fi spalate foarte usor.

Acceseaza site-ul pentru a descoperi toate produsele disponibile si comanda ceea ce ai nevoie.

Contact:

office@coneltex.ro

0735 194 314.

Leave a Reply

Categories