TVR a reusit sa strice Eurovision 2008

Televiziunea Romana a fost, este si va ramane o cloaca de comunisti imputiti. Nu-mi urasc tara sau faptul ca trebuie sa vorbesc limba romana, ci urasc anumiti oameni care se cred romani si care inca mai au in sange spiritul comunist.

Credeam ca Eurovisionul este un concurs in care castiga cei mai buni, dar se pare ca m-am inselat. Avand in vedere ca televiziunile nationale sponsorizeaza Eurovisionul si au in componenta juriului pentru selectia nationala oameni din televiziune, este si normal ca sa castige si sa trimita pe cine vor ei. Mie asta mi se pare cea mai mare nesimtite.

Melodia Shine a celor de la Biondo este superba din toate punctele de vedere. Se pisa de la o suta de metri pe Nico si pe melodia ei de cacat cantata cu Vlad Mirita. Ca sa o spunem pe romaneste, si vorbesc in numele juriului de la selectia nationala, nu am avut destule coaie ca sa trimitem niste straini sa ne reprezinte cu mandrie la Belgrad. Pacat! Ar fi fost pentru prima oara cand am fi facut un lucru bun si care ar fi insemnat ceva.

Nu inteleg cum au putut sa nu trimita o melodie care a luat 12 puncte de la mai mult de 3/4 din membrii juriului si, mai ales, care a avut sustinerea publicului. Cum poate sa sustina obositul ala de Socaciu ca publicul a votat cu Nico? Asta ma intreb, cum? Daca stau si ma uit pe forumuri, toata lumea sustine ca Shine trebuia sa fie melodia castigatoare. Cine a sustinut-o pe Nico, obositule? Te-ai uitat la tipa aia de la Libertatea care a citit ultima voturile ca care abia se abtinea din balbait?

Le doresc mult succes castigatorilor si melodiei care ne va reprezenta, dar trebuie sa recunoasca ca au castigat doar pentru ca au fost romani. Doar pentru spiritul nationalist si comunist din cadrul Televiziunii Romane.

Rusine si muie TVR. Sunteti si veti ramane niste tristi.

Leave a Reply

Categories