Unde poti viziona filmulete amuzante

Paginile de facebook ale marilor companii sunt pline de postari legate de produsele si serviciile acestora. Este normal ca acestea sa le promoveze, insa de multe ori aceste postari se transforma intr-o forma de agresivitate publicitara care deranjeaza pe anumite persoane.

Astfel companiile incep sa primeasca unfollow sau chiar comentarii legate de acest aspect. Exista insa companii care s-au adaptat la mediul online care este plin cu stiri de actualitate si filmulete amuzante.

O firma trebuie sa-si cunoasca foarte bine clientii sai si potentialii clienti sau consumatori astfel incat sa stie ce i-ar determina sa se identifice cu aceasta sau sa o aprecieze mai mult. Astfel, postarile de pe retelele de socializare legate de orice alt subiect care nu are legatura cu serviciile sau produsele companiei, au rezultate mai bune decat celelalte si se bucura de o redistribuire mai mare.

Spre exemplu, filmuletele amuzante fac parte din aceasta categorie, fiind placute si apreciate de catre orice fel de public. Cu totii avem nevoie din cand in cand de o portie buna de ras, iar atunci cand deschidem vreun cont de socializare si intampinam astfel de filmulete haioase, ne binedispunem imediat.

Daca nu ai vreo filmare proprie pe care sa o postezi pe conturile de socializare, poti intra pe paginile specializate. Exista conturi de facebook care sunt dedicate acestor tipuri de postari, in care se gaseste o colectie intreaga de filmulete amuzate, imagini si gif-uri haioase pe care orice companie le poate redistribui la randul ei.

Exista chiar si siteuri precum 220.ro unde veti gasi pagini intregi de filmulete amuzante care va vor face sa radeti cu pofta!
Cele mai populare videoclipuri sau inregistrari sunt cele cu copii si cu animale.

Ele sunt indragite de orice om si vor fi mereu in centrul atentiei intrucat inlocuiesc in mare masura bancurile din trecut. Un filmulet transmite mult mai mult decat un text scris, in special unul care prezinta un moment din viata oricarui om.

Leave a Reply

Categories