Vai de Steaua lor!

Azi am chef de fotbal. Nu sa joc, ci sa stau acasa si ma uit la un meci de fotbal adevarat. Mai exista asa ceva in Liga 1? Aseara am vizionat miuta penibila dintre Steaua si Rapid. Au jucat ca doua echipe de amatori. Pana si in liga secunda am vazut meciuri mai atractive. Unde sunt derby-urile de altadata? Unde sunt adevaratii golgheteri?

De mic tin cu Steaua. Iubesc culorile ros-albastre, jocul si palmaresul acestei echipe. Insa nici pe departe nu mai e Steaua de altadata. Banel ala nu mai face nimic. Absolut nimic. Sta si o freaca in teren. Si cand ajunge cu mingea in fata portii, nici macar un lob nu stie sa execute. Badoi, alt terminat. Cand era la Rapid parca centra mai bine. Un prieten il facea biciclist. Si asta si e. Un ratoi cu nasu mare care alearga degeaba. L-au scos si pe Neaga de la naftalina. Eu l-as pensiona pe caz de boala la cap. Cred ca nu mai vede mingea. Ovidiu Petre si Lovin alti doi clonati distrusi. Mari cat plopul si prosti ca noaptea. Pierd baloane de zici ca nu-i adevarat. Petrica ala micu parca mai face ceva din cand in cand. Vad ca daca il scot pe Dica din teren, adio atac. Poate doar daca iese Goian si mai da vreo boaba cu capatana. In rest, nimic. Ratari ca la cascadorii rasului.

La Steaua exista 3 tipuri de jucatori: profesionistii, accidentatii si cei care n-au absolut nici o legatura cu fotbalul. Si din prima categorie fac parte doar Goian si Dica.

Leave a Reply

Categories