Vama Veche, magnetul ideal pentru retardatii fara creier

Doua paranteze inainte de a citi acest articol. Prima, nu e vorba despre formatia Vama Veche. Care nici nu mai exista, de fapt. A doua, titlul nu jigneste lumea care se duce in Vama Veche. Ci lumea care se duce acolo pentru a-si etala redusele calitati mintale.

Am observat ca de la an la an, in principiu tinerii teribilisti, se duc in Vama doar pentru ca simt nevoia sa bata, sa bea pana isi vomita matele si sa futa minore care o cauta cu lumanarea. Daca am ajuns in halul asta, cred ca e cazul sa emigrez. Totusi, nu o fac, din simplul motiv ca vreau sa vad daca prostia are oarecum limite.

Un prieten din Pitesti imi povestea cum doi tineri bateau ca la fasole un alt tanar, beat pula. Si de parca pumnii si picioarele nu ar fi fost de ajuns, unul din cei doi recurge la o metoda mult mai originala. Si anume, rupe o uluca pe care era scris “Cazare” si incepe sa-si verse toata ura pe sarmana chiftea care abia mai tipa de durere. Public aveau, insa nimeni nu se baga sa-i opreasca pe cei doi terminatori. Spectacolul era garantat si, una peste alta, unde mai vezi asa ceva pe gratis?! Am inteles ca dupa ce a incasat-o bine de tot, tipul si-a adunat ramasitele si a plecat. Pe ambele picioare. Ma intreb daca si-a adus aminte de cele intamplate sau daca a luat in calcul doar varianta ca l-a calcat trenul si a supravietuit miraculos.

O alta poveste trista, spusa de acelasi prieten (ca eu n-am mai pus piciorul in Vama sa fiu martor la asemenea evenimente) era despre cum, cat si ce fac retardatii dupa ce o iau serios la masea. Reteta e simpla. Bei pana mori vodka si vin, apoi stingi cu bere. Si daca nu intri in coma dupa aceasta minunata reteta, atunci incepe distractia. Iti verifici daca “pusca” e in regula si daca ai “gloantele” la tine si pleci “la vanatoare”. Nu trebuie sa fii lucid sau sa ai prea multe pretentii. Daca gasesti “ceva” mai praf ca tine, te-ai scos. Si incepi sa “prajesti” acolo vanatul, iar dupa ce l-ai “intors” pe toate partile si “savurat” cu toate “maselele”, te culci si a doua zi o iei de la capat. Nu-i asa ca-i minunat sa fii prost la infinit?

Citeam pe undeva ca Jandarmeria e de forma pana si acolo. Mai e ceva la locul ei in tara asta? Le ofer o mare “Muie” tuturor celor care au stricat Vama Veche. Si cum animalele nu pot fi omorate doar de placere, propun ca macar sa le confiscam si sa le aruncam la canal “mintea” din pantaloni.

Acum ma intorc la treburile mele. Anuntati-ma si pe mine cand au salvat astia cu adevarat Vama, ca se tot chinuie de ceva ani buni.

Leave a Reply

Categories