Ventilatiecurecuperarecaldura.ro – imbunatateste calitatea aerului respirabil din locuinta ta

Pentru a ne mentine sanatatea in conditii optime, este important ca oxigenul sa fie curat, calitativ. Insa, prin aerisirea traditionala a incaperilor, de fapt putem aduce poluarea exterioara in interior. Noxele masinilor, a posibilelor fabrici daca locuiti intr-o zona periferica, precum si praful si alti alergeni, toate intra in casa atunci cand geamurile sunt deschise. Pentru a avea un aer filtrat, fara mirosuri si fara factori ce pot afecta organismul, trebuie sa iti instalezi un sistem de ventilatie cu recuperare caldura, ca cele de la Altecovent.

Ce beneficii ai cand investesti intr-un astfel de sistem

In primul, un beneficiu important, este economia financiara pe termen lung. Sistemul de ventilatie cu recuperare caldura, filtreaza oxigenul existent la interior, aducandu-l la un nivel optim, atat din punct de vedere al nivelului de CO2, cat si al umiditatii si implicit mirosului. De multe ori cand aerisiti in metoda clasica, in special iarna, pierdeti caldura din incapere. Acest lucru duce la cresteri substantiale la facturi. Acest sistem va purifica aerul, iar acel recuperator caldura va ajuta sa mentineti temperatura camerelor.

Un alt factor care este inlaturat este poluarea fonica a masinilor atunci cand geamul e deschis. Sistemele de la Altecovent sunt de inalte standarde calitative si ale tehnologiei si sunt potrivite pentru orice tip de imobil, iar recuperarea cu caldura are randament de pana la 90%. Optiunile de ventilatii de la Altecovent vin in designuri simple, elegante, albe, potrivite pentru orice stil abordat in interior.

Importanta ventilatorului din baie

In ceea ce priveste baia, este extrem de important un ventilator. Cele de pe ventilatiecurecuperarecaldura.ro dispun de o tehnologie inteligenta pe baza de senzori, atat pentru umiditate cat si pentru miros.

Nivelul de umiditate trebuie sa fie adecvat, pentru a preveni aparitia mucegaiului, extrem de periculos cand este inhalat in plamani. Aceste ventilatoare pot fi controlate chiar si cu ajutorul unei aplicatii de pe telefon. Senzorii identifica momentul cand trebuie sa readuca nivelul de umiditate la cel optim. Acestea au un design modern, subtil si pot fi introduse in orice tip de baie. Ventilatoarele Altecovent extrag rapid umiditatea si mirosurile neplacute, pentru un nivel de confort sporit.

In ceea ce priveste sistemul de ventilatie cu recuperare caldura si ventilatoarele, cei de la Altecovent dispun de game variate de la branduri importante, premium. Acestia ofera montaj profesional si chiar si consultanta clientilor ce vor sa faca alegerea potrivita nevoilor lor.

Afla mai multe despre asta de la specialistii Altecovent:

0753967762

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

Leave a Reply

Categories