Videochat-ul, o industrie in plina ascensiune

Daca e sa ne luam dupa cifrele oficiale, se pare ca aproximaiv 100 de mii de romani sunt modele de videochat in studiouri din tara. Activitatile se impart in mai multe categorii, de la o simpla discutie amicala pana la show-uri erotice, care de care mai nebune.

Intalnim angajati la videochat BeYou Studio din toate domeniile si cu backgrounduri diferite, asadar nu se pate spune ca exista o regula clara cu privire la cine poate si cine nu practica meseria asta.

Pana la urma, e un job ca oricare altul.  Salariile, calculate in dolari, sunt undeva peste 20 de mii de dolari, si asta-l face automat un job foarte atractiv pentru multe categorii de oameni, trebuind depasite anumite tabuuri fata de joburile clasice, sa le spunem.

Promisiunile salariale, pe langa masini de lux in cativa ani sau case, vin cert la pachet cu asigurari medicale, bonusuri atractive si tot felul de facilitati, care sunt diferite de la studio la studio. Pentru o mai buna cercetare a pietei ar trebui investigat zile bune cine face si in ce consta cea mai buna oferta.

E o industrie care in Romania a inceput sa ruleze peste o suta de milioane de dolari, ceea ce o face destul de importanta in economia tarii. La nivel mondial, pe de alta parte, cifrele in care se masoara vanzarea prin videochat se ridica undeva la peste 10 miliarde de dolari pe an.

Videochat-ul, cu bune si rele

O limba engleza, un temperament optimist, voios, par a se numara printre atributele care garanteaza un succes mai mare pentru cine imbratiseaza cariera videochat-ului prin https://www.beyou-studio.ro.

Deci, nu e genul de job unde stai imbufnat in timp ce-ti faci taskurile zilnice, ci dimpotriva lumea trebuie sa fie dispusa sa investeasca timp si emotie, chiar daca la suprafata pare ca lucrurile nu stau chiar asa.

Nu de putine ori, stresul psihologic isi poate face simtita prezenta. Sa fii pregatit sa faci ture de noapte, pentru a asigura contactul cu clientii de peste ocean, iarasi ar putea fi un minus, dar depinde de la caz la caz, iar cele mai multe modela prefera asa, tocmai pentru ca salariile sunt mai mari un pic.

Videochatterul e asigurat, are contract si foarte probabil primste si bonuri de masa. Atat timp cat e pregatit sa se afiseze in privat unei lumi pe care inca nu o cunoaste inca si dispusa sa plateasca sume frumoase pentru asta. Daca te gandesti ca poti ajunge undeva la peste 100 de mii de dolari pe an, pare ca nu e tocmai o optiune de neglijat.

Leave a Reply

Categories