Vrei sa vizitezi Bucurestiul? Pluseaza experienta cu servicii rent a car

Macar o data trebuie sa vizitezi Bucurestiul. Inima Romaniei, acesta iti poate oferi experiente inedite, dar si o vacanta ce va fi o amintire placuta. Trebuie sa te ocupi prima data de cazare, iar apoi sa pui in agenda cateva atractii turistice pe care vrei sa le bifezi ca vizitate.

Avand in vedere cat de aglomerata este capitala, transportul dintr-un loc in altul cu mijloacele publice de transport nu poate fi cea mai extraordinara experienta. Nu ar fi cel mai bine sa apelezi la o firma ce ofera servicii rent a car? Astfel vei putea sa mergi oriunde oricand vrei fara sa fii nevoit sa astepti metroul sau autobuzul.

Daca nu stii nicio firma care se ocupa cu astfel de servicii, am o recomandare pentru tine si anume Trax Auto. Poti inchiria masina pe care ti-o doresti de mult sa o conduci. Masinile sunt bine intretinute si dotate pentru a-ti oferi confortul optim atunci cand conduci.

Aceasta firma mai are ceva pentru tine – posibilitatea de a beneficia de masina inchiriata direct de la aeroportul Otopeni.

Simte-te rasfatat/a intr-o masina de lux

Daca esti o persoana impatimita dupa masini de lux, cu siguranta gama vasta de masini de la la Trax Auto te va cuceri. Poti alege dintre paleta vasta de masini. In ea se regasesc marci de masini precum:

  • Peugeot
  • Suzuki
  • Renault
  • Ford
  • Opel
  • BMW
  • Audi
  • Skoda etc.

In functie de preferintele tale in ceea ce priveste sofatul poti alege o masina hidramata sau una manuala. Totodata, daca nu esti singur/a in vacanta, poti opta pentru o masina mai mare pentru ca toti sa benficiati de facilitatile acesteia.

Daca esti obosit/a sau nu vrei sa te avanti in aglomeratia din Bucuresti, Trax Auto iti pune la dispozitie si un sofer personal. Mai multe detalii privind acest lucru descoperi daca accesezi site-ul www.traxrentacar.ro.

Vrei sa te bucuri de dotarile masinii direct de la aeroport?

Rent a car Otopeni este un alt serviciu pe care Trax Auto ti-l pune la dispozitie. Daca vii obosit/a de dupa un drum lung, acest serviciu cu sofer personal este solutia ideala.

Cum se desfasoara totul? Ei bine, soferul te va astepta la aeroportul Otopeni sosiri cu o placuta cu numele tau. Plata o vei face la sosirea in aeroport, iar apoi vei fi transferat/a in siguranta spre destinatia aleasa de tine.

Poti face o rezervare chiar acum, in cadrul site-ului. Taxele de parcare aeroport, taxele de drum si asa mai departe sunt suportate de firma – tu doar trebuie sa platesti suma pentru inchiriere si taxele aferente masinii.

Alege acum sa beneficiezi de servicii de transfer aeroport cu Trax Auto si nu te avanta la drum atunci cand esti obosit/a. Soferii, cu o lunga experienta in domeniu, te vor transporta in siguranta -tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi si sa te bucuri de dotarile si facilitatile masinii alese.

De ce sa fii nevoit/a sa astepti mijloacele de transport in comun cand poti sa apelezi lejer la aceste servicii? Acceseaza acum site-ul si vezi care sunt celelate avantaje de care poti avea parte.

Leave a Reply

Categories